Αθήνα, 1976

Γεννήθηκα το 1976 στην Αθήνα

Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια. Οι γονείς μου Παντελής και Μαρία μας δίδαξαν αρχές και αξίες οι οποίες αποτελούν τα σημαντικότερα εφόδια στη ζωή τη δική μου και του αδερφού μου Διονύση. Η ζωή μου είναι μοιρασμένη μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας όπου κατοικώ τα τελευταία 20 χρόνια, με μια εξαίρεση ενός διαστήματος που βρισκόμουν στη Ρώμη της Ιταλίας.

Αθήνα, 1976

Καλαμάτα, 1997

Στην Καλαμάτα βρέθηκα το 1997

Προκειμένου να σπουδάσω στην Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Ίδρυσα τη ΔΑΠ – ΝΦΔΚ στην σχολή μου και την παρέδωσα έπειτα από τέσσερα χρόνια με απόλυτη πλειοψηφία στους νεότερους σπουδαστές.

Καλαμάτα, 1997

20 χρονών

Εργάζομαι από τα 20 μου χρόνια

Αμέσως δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα. Ξεκίνησα ως πωλητής σε εταιρία συστημάτων πληροφορικής. Έπειτα από λίγα χρόνια, μαζί με μια ομάδα συνεργατών δημιουργήσαμε εταιρίες με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ίντερνετ, τηλεπικοινωνιών και νέων τεχνολογιών.

20 χρονών

Οικογένεια

Δημιούργησα οικογένεια.

Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου στη ζωή, είναι ο γιος μου Παντελής. Παντρεμένος με τη Μαρία Καπαρελιώτη αποκτήσαμε τον Παντελή το 2010. Σήμερα είναι μαθητής της Δ’ δημοτικού.

Οικογένεια

2010, Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Το 2010 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Η ενασχόλησή μου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από το 2004 όταν και εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας. Είχα την τύχη να είμαι Πρόεδρος της ΝΟΔΕ την περίοδο 2010 – 2016 όταν στη θέση του Προέδρου του κόμματος βρισκόταν ο μεσσήνιος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

2010, Πρόεδρος ΝΟΔΕ

2014, Περιφέρεια

Το 2014 εκλέχθηκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Πρώτος σε ψήφους στη Μεσσηνία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, με το συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος του Π. Τατούλη, εκπροσώπησα τους συμπολίτες μου για 3 και πλέον χρόνια από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας.

2014, Περιφέρεια

Εκλογές 2015

Εθνικές εκλογές του 2015

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μου έκανε την ιδιαίτερη τιμή να με συμπεριλάβει στο εθνικό ψηφοδέλτιο του 2015. Μέσα σε μόλις 18 ημέρες εκστρατείας, με την εθελοντική διάθεση πολλών φίλων δώσαμε έναν όμορφο και ξεχωριστό αγώνα. Νιώθω ευγνώμων για τους 6.500 συμπολίτες μου, που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο κοινοβούλιο.

Εκλογές 2015

2019, Βουλευτής Μεσσηνίας

Βουλευτής Μεσσηνίας Νέα Δημοκρατία

Στις Εθνικές εκλογές του 2019, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με επέλεξε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας. Εκλέχθηκα Βουλευτής, λαμβάνοντας την εντολή από τους μεσσήνιους συμπολίτες μου να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων.

2019, Βουλευτής Μεσσηνίας

Ελεύθερος χρόνος

Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου.

Μια από τις μεγάλες μου αγάπες είναι η θάλασσα. Νιώθω ευλογημένος για τον τόπο μου, γιατί έχω τη δυνατότητα να απολαμβάνω όμορφες στιγμές στις μοναδικές παραλίες της Μεσσηνίας.

Ελεύθερος χρόνος