Η στήριξή μου στη Τριφυλία είναι διαχρονική και αδιαμφισβήτητη!

Η στήριξή μου στη Τριφυλία είναι διαχρονική και αδιαμφισβήτητη!

Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της σημερινής ανακοίνωσης του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη.

Θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Την ευθύνη συγκρότησης της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας έχει κατά αποκλειστικότητα το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η στήριξή μου και οι επιλογές μου στα ζητήματα που αφορούν την Τριφυλία είναι διαχρονική, αδιάλειπτη και όχι ευκαιριακή. Αυτή δε, απορρέει από την αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου και την ευθύνη που έχω απέναντι στους πολίτες που με τιμούν εδώ και χρόνια με την εμπιστοσύνη τους.

Προσωπικοί χαρακτηρισμοί και πικρίες δεν ταιριάζουν στα δημόσια αξιώματα, γιατί εκτιμώ ότι δεν συμβάλλουν θετικά στην προσπάθεια που οφείλουμε όλοι να καταβάλουμε, ώστε να υπηρετήσουμε και να προασπίσουμε τα συμφέροντα των πολιτών.

Τέλος, παροτρύνω τον κ. Λεβεντάκη να σταματήσει να δυναμιτίζει διαρκώς το κλίμα συνεννόησης, και να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός κλίματος συνεργασίας, συμπόρευσης και συνεργειών με στόχο την διευθέτηση των προβλημάτων του κοινού μας τόπου, του Δήμου Τριφυλίας, τα οποία είναι πολλά και κρίσιμα.