Εύβοια – Αξιολόγηση εκπαιδευτικών – Εξεταστική για ΜΜΕ – Εκπομπή Briefing/ACTION24

Εύβοια – Αξιολόγηση εκπαιδευτικών – Εξεταστική για ΜΜΕ – Εκπομπή Briefing/ACTION24

Στην εκπομπή Briefing του ACTION24 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πιέρρο, μίλησε ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς. Τρεις οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε η συνέντευξη και οι τοποθετήσεις του κ. Μαντά.

Εύβοια: Η κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές δράσεις για την αντιμετώπιση των πλημμύρων, ωστόσο ο χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Η διαδικασία πρέπει να προχωρήσει, αφού αποτελεί μονόδρομο για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου. Η αξιολόγηση δεν είναι τιμωρητική, αλλά σκοπεύει στον εντοπισμό των αδυναμιών και την επιμόρφωση.

Εξεταστική για ΜΜΕ και δημοσκοπήσεις: Το μόνο φαινόμενο χειραγώγησης των ΜΜΕ και στημένων δημοσκοπικών ευρημάτων έχει γίνει την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ όταν στηνόντουσαν τα “βοσκοτόπια”, όταν 3 εκ. ευρώ άλλαζαν χέρια για να στηθούν μαγαζιά, κανάλια κι εφημερίδες, όταν ανύπαρκτες εταιρείες δημοσκοπήσεων ανακάλυπταν “κλείσιμο της ψαλίδας” πριν τις Ευρωεκλογές του 2019.