Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ένα λαμπρό μέλλον προδιαγράφεται μετά τα νέα για την παραχώρησή του

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ένα λαμπρό μέλλον προδιαγράφεται μετά τα νέα για την παραχώρησή του

Τον δρόμο της παραχώρησης παίρνει το διεθνές αεροδρόμιο Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”, μέσω διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού που προετοιμάζει το Υπερταμείο τις επόμενες εβδομάδες.

Επιβεβαιώνονται έτσι τα όσα μου μετέφερε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε στην Αθήνα. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση τηρεί έμπρακτα τις υποσχέσεις της για βελτίωση των εγκαταστάσεων και αναβάθμιση του αεροδρομίου μας, όπως είχε δεσμευθεί άλλωστε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, στη συνάντησή μας τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πορεία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Fraport μας δείχνει τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την παραχώρηση:

✔️ Βελτίωση της εικόνας, της ποιότητας και της συνολικής εμπειρίας που αποκτούν όσοι χρησιμοποιούν αυτή την πύλη εισόδου για τη Μεσσηνία.

✔️ Εκσυγχρονισμός της συνολικής λειτουργίας του αεροδρομίου.

✔️ Αναβάθμιση της ασφάλειας του αεροδρομίου και των επιβατών.

✔️ Περαιτέρω ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το διεθνές αεροδρόμιο Καλαμάτας είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, με αξιοσημείωτη δυναμική και αναπτυξιακές προοπτικές. Η παραχώρησή του προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον για το ίδιο και του επιτρέπει να λειτουργήσει ως ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για ολόκληρη τη Μεσσηνία.